UPISI U 1. RAZRED ŠK. GOD. 2021./2022.

PRIVATNA SPORTSKA I JEZIČNA GIMNAZIJA „FRANJO BUČAR“ UPISUJE UČENIKE U 1. RAZRED U OBRAZOVNE PROGRAME:

– jezična gimnazija – 1 razredni odjel (10 učenika)

– jezična gimnazija-razredni odjel za sportaše – 1 razredni odjel (10 učenika)

Prijave i upisi u 1. razred šk. god. 2021./2022. provode se putem sustava Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (https://www.upisi.hr/upisi) u ljetnom i jesenskom upisnom roku te u dodatnom upisnom roku. Postupak upisa i ove je godine moguće provesti online.

Kandidat koji ostvari pravo upisa u Gimnaziju kroz sustav e-upisa (NISpuSŠ), sukladno Odluci o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2021./2022., u Gimnaziju dostavlja Upisnicu, a sklapanjem Ugovora o školovanju između Roditelja/Skrbnika i Gimnazije kandidat postaje učenik 1. razreda. Grad Zagreb za sve svoje srednjoškolce osigurava besplatne udžbenike.

Cijena školarine za školsku godinu iznosi 33.300,00 kn (plaćanje na 10 rata). U slučaju jednokratne uplate školarine moguće je ostvariti popust od 10% na ukupan iznos. Također, popust od 10% moguće je ostvariti za drugo dijete u školi. Za kandidate koji dolaze izvan EU-a, ili one koji školarinu doznačuju u eurima, Roditelj/Skrbnik plaća 4.440,00 € školarine za jednu školsku godinu.

U nastavku donosimo sve dostupne i relevantne dokumente – po objavljenju – kojima se propisuju uvjeti upisa učenika u 1. razred šk. god. 2021./2022. te Vas pozivamo da nas kontaktirate za upis u Gimnaziju BUČAR.

Dobro došli!

Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole klikni i preuzmi PDF

Primjeri bodovanja klikni i preuzmi PDF

Publikacija iz drugih sustava klikni i preuzmi PDF

Publikacija redovni klikni i preuzmi PDF

Publikacija teskoće u razvoju klikni i preuzmi PDF

Publikacija umjetnički programi i idjeli za sportaše klikni i preuzmi PDF

Uvjeti upisa klikni i preuzmi PDF

  • Imate li posebno pitanje? Zanima Vas školarina, raspored zvonjenja....?

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.