UPISI U 1. RAZRED ŠK. GOD. 2014./2015.

Privatna sportska i jezična gimnazija FRANJO BUČAR ove godine upisuje:

– jezična gimnazija – 1 razredni odjel (do 15 učenika/ca);
– jezična gimnazija (razredni odjel za sportaše) – 1 razredni odjel (do 15 učenika/ca).

Donosimo sve relevantne dokumente iz čijih odredbi i uputstava će se učenici upisivati u 1. razred šk. god. 2014./2015. te vremenik provedbe upisa u ljetnom i jesenskom upisnom roku.

Upisi u 1. razred srednje škole obavljaju se drugu godinu za redom kroz sustav NISpuSŠ-a.

Natječaj za upis za sve srednje škole Grada Zagreba bit će objavljen 10. lipnja 2014. god. u Večernjem listu.

Samostalno je školama MZOS ostavio na odabir:

1. predmet posebno važan za upis koji određuje srednja škola, tzv. treći predmet – uz Povijest i Geografiju – (7. i 8. razred) koji se boduje pri upisu u Gimnaziju je Tjelesna i zdravstvena kultura;

2. uspjeh na natjecanju iz znanja koje Gimnazija vrednuje pri upisu – natjecanje iz Informatike (prema Katalogu natjecanja AZOO-a).

Za one kandidate koji žele upisati 1. razred u našoj Gimnaziji, a nemaju kroz školski sustav evidentirano učenje Engleskog jezika, provjeru (test) znanja Gimnazija organizira 2. srpnja 2014. god. u 9.30 sati za sve koji se prijave za upis, a nisu učili Engleski jezik.

U Gimnaziji kao 1. strani jezik možete učiti Engleski jezik, a kao 2. strani jezik možete birati između Njemačkog jezika i Talijanskog jezika.

Cijena pune školarine za školsku godinu iznosi 33.300,00 kn.

Kandidat/tkinja stječe pravo upisa u Gimnaziju ostvarivši preduvjete kroz sustav NISpuSŠ-a. Gimnazija upisuje učenika u 1. razred sklapanjem Ugovora o školovanju s Roditeljem/Skrbnikom.

Odluka o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I.razred srednje škole u školskoj godini 2014.-2015: Klikni i preuzmi .PDF

Struktura upisa za škole kojima je osnivač privatna osoba: Klikni i preuzmi .PDF

Obavijest Nacionalnim sportskim savezima za upis u I. razred 2014.-2015.: Klikni i preuzmi .PDF

Odluka o upisu učenika: Klikni i preuzmi .PDF

Popis predmeta posebno važnih za upis: Klikni i preuzmi .PDF

Brošura za upise u srednje škole: Klikni i preuzmi .PDF

Jedinstveni popis zdravstvenih kontraindikacija srednjoškolskih obrazovnih programa u svrhu upisa u I. razred 26.5.2014.: Klikni i preuzmi .PDF

Službeni natječaj za upis učenika u srednje i više škole: Klikni i preuzmi .PDF

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.