UPISI U 1. RAZRED ŠK. GOD. 2024./2025.

PRIVATNA SPORTSKA I JEZIČNA GIMNAZIJA „FRANJO BUČAR“ UPISUJE 18 UČENIKA U JEDAN RAZREDNi ODJEL 1. RAZREDA REDOVNOG OBRAZOVNOG PROGRAMA:

– jezična gimnazija – 10 učenika

– jezična gimnazija-razredni odjel za sportaše – 8 učenika

Prijave i upisi u 1. razred provode se putem sustava Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (https://srednje.e-upisi.hr/#/).

Želite li osigurati mjesto u Gimnaziji za svoje dijete?

Javite nam se i dođite s učenikom u školu na razgovor i testiranje iz hrvatskog jezika (motivacijski esej). Pozivamo Vaše dijete u školu 10 svibnja 2024., petak, između 9 i 15 sati na pisanje motivacijskog eseja na općeljudsku temu. Prethodna priprema za pisanje istog nije potrebna. Kad kandidat, koji ostvari pravo upisa u Gimnaziju kroz sustav e-upisa (NISpuSŠ), sukladno Odluci o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025., zadovolji na razgovoru i pisanoj provjeri, u Gimnaziju dostavlja Upisnicu, a Roditelj/Skrbnik sklapa s Gimnazijom Ugovor o školovanju.

Cijena školarine za školsku godinu iznosi 5.500,00 € (plativo u 10 rata). U slučaju jednokratne uplate školarine ostvaruje se popust od 10% na ukupni iznos. Također, popust od 10% moguće je ostvariti za drugo dijete u školi, 20% za treće itd. Grad Zagreb za sve srednjoškolce osigurava besplatne udžbenike.

U nastavku donosimo sve dostupne i relevantne dokumente – po objavljivanju – kojima se propisuju uvjeti upisa učenika u 1. razred šk. god. 2024./2025. te Vas pozivamo da nas kontaktirate za upis u Gimnaziju BUČAR.

Dobro došli!

Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole: klikni i preuzmi PDF

Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2024./2025.: klikni i preuzmi PDF

 
  • Imate li posebno pitanje? Zanima Vas školarina, raspored zvonjenja....?
 
 

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.