UPISI U 1. RAZRED ŠK. GOD. 2023./2024.

PRIVATNA SPORTSKA I JEZIČNA GIMNAZIJA „FRANJO BUČAR“ UPISUJE UČENIKE U JEDAN RAZREDNi ODJEL 1. RAZREDA REDOVNOG OBRAZOVNOG PROGRAMA:

– jezična gimnazija – 0,5 razrednog odjela (10 učenika)

– jezična gimnazija-razredni odjel za sportaše – 0,5 razrednog odjela (10 učenika)

Prijave i upisi u 1. razred šk. god. 2023./2024. provode se putem sustava Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (https://srednje.e-upisi.hr/#/).

Osigurajte svoje mjesto u Gimnaziji sklapanjem Ugovora o školovanju i prije početka upisnog roka! Roditelj/Skrbnik koji sklopi s Gimnazijom Ugovor o školovanju i kandidat koji ostvari pravo upisa u Gimnaziju kroz sustav e-upisa (NISpuSŠ), sukladno Odluci o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2023./2024., postaje učenik 1. razreda u Gimnaziju u koju dostavlja Upisnicu.

Cijena školarine za školsku godinu iznosi 4.600,00 € (plaćanje na 10 rata). U slučaju jednokratne uplate školarine moguće je ostvariti popust od 10% na ukupan iznos. Također, popust od 10% moguće je ostvariti za drugo dijete u školi. Grad Zagreb za sve srednjoškolce osigurava besplatne udžbenike.

U nastavku donosimo sve dostupne i relevantne dokumente – po objavljenju – kojima se propisuju uvjeti upisa učenika u 1. razred šk. god. 2023./2024. te Vas pozivamo da nas kontaktirate za upis u Gimnaziju BUČAR.

Dobro došli!

 

  
 
 

Natječaj 2023. – 2024. Klikni i preuzmi PDF

Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole: klikni i preuzmi PDF

Kandidati za upis u razredne odjele za sportaše: Klikni i preuzmi PDF

Kandidati s teškoćama u razvoju: Klikni i preuzmi PDF

E upisi brošura:(upis u razredne odjele za sportaše i umjetničke programe): Klikni i preuzmi PDF

E upisi redoviti kandidati:  Klikni i preuzmi PDF

Redoviti kandidati i kandidati izvan redovitog sustava obrazovanja RH Kalendar : Klikni i preuzmi PDF

 
  • Imate li posebno pitanje? Zanima Vas školarina, raspored zvonjenja....?
 

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.