UPISI U 1. RAZRED ŠK. GOD. 2020./2021.

PRIVATNA SPORTSKA I JEZIČNA GIMNAZIJA „FRANJO BUČAR“ UPISUJE UČENIKE U 1. RAZRED U OBRAZOVNE PROGRAME:

– jezična gimnazija – 1 razredni odjel (do 10 učenika)
– jezična gimnazija (razredni odjel za sportaše) – 1 razredni odjel (do 10 učenika)

Upisi u 1. razred šk. god. 2020./2021. provode se putem sustava NISpuSŠ-a (https://www.upisi.hr/upisi), u ljetnom i jesenskom upisnom roku te u dodatnom upisnom roku. Cjelokupan postupak prijave i upisa ove godine organiziran je „on line“!

Kandidat koji ostvari pravo upisa u Gimnaziju kroz sustav NISpuSŠ-a, sukladno Odluci o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021., u Gimnaziju donosi upisnicu, a sklapanjem Ugovora o školovanju između Gimnazije i Roditelja/Skrbnika, kandidat postaje učenik 1. razreda.

Cijena školarine za jednu školsku godinu iznosi 33.300,00 kn, plativo u 10 rata. Moguće je ostvariti popust od 10% u slučaju jednokratne uplate školarine te popust od 10% za drugo dijete u školi. Za kandidate koji dolaze izvan EU-a Roditelj/Skrbnik plaća 4.440,00 € školarine za jednu školsku godinu.

U nastavku donosimo sve dostupne i relevantne dokumente kojima se propisuju uvjeti upisa učenika u 1. razred šk. god. 2020./2021. te Vas pozivamo da nas kontaktirate za sve informacije o upisu u Gimnaziju BUČAR.

Dobro došli!

NATJEČAJ ZA UPIS UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021.: Klikni i preuzmi .PDF

Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2020./2021.: Klikni i preuzmi .PDF

Struktura razrednih odjela i broja učenika I. razreda srednjih škola u školskoj godini 2020./2021.: Klikni i preuzmi .PDF

Hodogram za redovne učenike – ljetni upisni rok: Klikni i preuzmi .PDF

Hodogram za kandidate koji se upisuju u odjele za sportaše –ljetni upisni rok: Klikni i preuzmi .PDF

Hodogram za kandidate iz drugih obrazovnih sustava – ljetni upisni rok: Klikni i preuzmi .PDF

Hodogram za učenike s teškoćama u razvoju –ljetni upisni rok: Klikni i preuzmi .PDF

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.