UPISI U 1. RAZRED ŠK. GOD. 2022./2023.

PRIVATNA SPORTSKA I JEZIČNA GIMNAZIJA „FRANJO BUČAR“ UPISUJE UČENIKE U 1. RAZRED U OBRAZOVNE PROGRAME:

– jezična gimnazija – 10 učenika

– jezična gimnazija-razredni odjel za sportaše – 10 učenika

Prijave i upisi u 1. razred u šk. god. 2022./2023. provode se putem sustava e-upisi u ljetnom i jesenskom upisnom roku te u dodatnom upisnom roku. Postupak upisa i ove je godine moguće provesti online.

Kandidat koji ostvari pravo upisa u Gimnaziju kroz sustav e-upisa, sukladno Odluci o upisu učenika u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2022./2023., u Gimnaziju dostavlja Upisnicu, a sklapanjem Ugovora o školovanju između Roditelja/Skrbnika i Gimnazije kandidat postaje učenik 1. razreda. Grad Zagreb za sve srednje škole svog područja osigurava besplatne udžbenike.

Cijena školarine od šk. god. 2022./2023. za jednu školsku godinu iznosi 34.600,00 kn (plaćanje na 10 rata) ili 4.600,00 €. U slučaju jednokratne uplate školarine moguće je ostvariti popust od 10% na ukupan iznos. Popust od 10% moguće je ostvariti za drugo dijete koje se školuje u našoj školi, 20% za treće dijete itd.

U nastavku donosimo sve dostupne i relevantne dokumente – po objavljivanju – kojima se propisuju uvjeti upisa učenika u 1. razred šk. god. 2022./2023. te Vas pozivamo na razgovor za upis u Gimnaziju BUČAR.

Dobro došli!

 
 
 

Pravilnik o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole klikni i preuzmi PDF

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u 1. razred srednje škole klikni i preuzmi PDF

Odluka o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2022.-2023 klikni i preuzmi PDF

Natječaj za upis učenika u I. razred srednje škole u školskoj godinu 2022./2023. klikni i preuzmi PDF

Struktura i opseg upisa učenika u I. razred srednjih škola za školsku godinu 2022./2023. klikni i preuzmi PDF

  • Imate li posebno pitanje? Zanima Vas školarina, raspored zvonjenja....?
 

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.