ADVENTSKA RADIONICA PRIJE BOŽIĆNOG DOMJENKA

Objavljeno: 08. pro. 2017

  |  Ključne riječi: , , , , ,

Tijekom adventa pripremamo se za božićno razdoblje, pa tako i u školi! Nastavljamo njegovati prijateljstvo Gimnazije BUČAR i Udruge “Uspon” koja okuplja djecu i mlade s posebnim potrebama.

I ove godine zajedno smo organizirali i proveli adventsku radionicu izrade božićnih ukrasa. Dio izrađenih kuglica krasit će školski bor, a dio ćete moći ponijeti za ukrašavanje borova u vašim domovima. Na tradicionalnom školskom božićnom domjenku (koji će se održati 15. prosinca 2017. god. od 19.30 sati) Udruga “Uspon” predstavit će nam svoje proizvode, rukotvorine i prigodne ukrase pa ćete, ako vam se nešto svidi, iste moći dobiti!

Zahvaljujemo svima na uspješnoj radionici i vidimo se na školskom božićnom domjenku!

Pogledajte galeriju slika:
Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.