ANA – STUDENTICA I MATURANTICA

Bravo Ana!
Ana je od danas studentica Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu – Odsjek za duhačke instrumente, smjer TRUBA, a tek je završila 3. razred Gimnazije!

Paralelno pohađanje dviju osnovnih pa dviju srednjih škola zahtijevalo je velika odricanja i puno ljubavi prema instrumentu, a to je redovito rezultiralo najvažnijim postignućima: priznanjima drugih glazbenika, prvim mjestima na državnim i međunarodnim natjecanjima te osobnim zadovoljstvom i ponosom.

U konkurenciji mladih glazbenika iz cijele Hrvatske, a i šire (smjer je u RH moguće upisati samo na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji), uz upisnu kvotu od 2 studenta godišnje, bez bodova koje donosi položena državna matura – Ana je izborila svoje studentsko mjesto.

ČESTITAMO!

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.