CODE WEEK – “Brojevni sustavi računala”

Objavljeno: 21. lis. 2021

  |  Ključne riječi: , , , , ,

Prof. Tatar, naš nastavnik Informatike, u sklopu tjedna Europe Code Week, u srijedu, 20. listopada 2021. godine učenicima će održati radionicu “Brojevni sustavi računala”. Tako nastavljamo našu tradiciju sudjelovanja na Code Week-u organiziranjem i provođenjem  radionica i praćenjem predloženih tema. Europe Code Week je inicijativa učenja programiranja i rada u računalnim sustavima i s računalnim programima.

Glavna zadaća inicijative je digitalno opismenjavanje sudionika i učenje programiranja na zanimljiv i društveno angažiran način.Putem sudjelovanja na radionicama ove inicijative, upoznali smo se s temom koju smo obrađivali, a koja nije uvijek sastavni dio kurikula nastavnog predmeta.

Smatramo izrazito korisnim učenicima približiti računalno programiranje i ostvariti ishode međupredmetne teme Informacijske i komunikacijske tehnologije. 

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.