DAN GIMNAZIJE 2014.

Objavljeno: 26. stu. 2014

  |  Ključne riječi: , , ,

Zato što naši učenici uglavnom nisu čuli za Franju Bučara do dolaska u Gimnaziju, važno nam je da tijekom svog školovanja u Gimnaziji o “ocu hrvatskog sporta” saznaju što više.

Nakon paljenja svijeća na njegovom grobu na Mirogoju, otišli smo u Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Naši učenici i Gimnazija zahvaljuju Odjelu za sport MZOS-a na pozivu na dodjelu Državnih nagrada za sport “Franjo Bučar”, najvećeg državnog sportskog priznanja sportašima. Nazočenje dodjeli nagrada nam predstavlja veliko priznanje i čast jer smo bili ne samo jedina škola, već i jedini učenici u publici od kojih su neki poželjeli u budućnosti postati dobitnici nagrade „Franjo Bučar“.

Najslađe je ostalo za kraj – domjenak i upoznavanje s dobitnicom godišnje nagrade – Milkom Babović!

 

Pogledajte galeriju slika:

 

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.