„DJECA U SPORTU“ – VANŠKOLSKA EDUKACIJA

Objavljeno: 23. velj. 2015

  |  Ključne riječi: , , , ,

Bili smo na 2. simpoziju „Djeca u sportu: Edukacija i prevencija u zdravlju djece sportaša“ zbog edukacije učenika i nastavnika o izazovima i opasnostima za zdravlje, a s kojima se susreću djeca u sportskim aktivnostima.
 
Slušali smo o fizičkim i psihičkim naporima koji očekuju djecu sportaše. Naši učenici pokazali su poznavanje i razumijevanje većine predstavljenih opasnosti za zdravlje te su odgovorno i racionalno komentirali predavanja. S nekim temama su se već susreli, neke odbacili kao nepotrebne, a neke tada upoznali. Naši razrednici, nakon edukacije, spremniji su uočiti potrebe svojih učenika.
 
Gimnazija je, u dogovoru s Večernjim listom, sudionicima Simpozija predstavila svoje obrazovne programe, osobito razredne odjele za sportaše.

Pogledajte galeriju slika:

 

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.