GIMNAZIJA BUČAR NA DODJELI NAGRADA „FRANJO BUČAR“

Objavljeno: 01. pro. 2015

  |  Ključne riječi: , , , , , , , ,

Učenici naše škole, koja također nosi ime po ocu hrvatskoga sporta, dobili su priliku osmisliti, pripremiti i izvesti umjetnički dio programa svečane dodjele Državne nagrade za sport „Franjo Bučar“ koja se održala 25. studenog 2015. god. u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.

Državna nagrada za sport “Franjo Bučar” osnovana je 1991. godine i najviše je priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta u Republici Hrvatskoj.

Učenici su izveli dvije točke: latinoameričke ritmove u koreografiju je oblikovao Nicolas Quesnoit, trener Lovre Jakovine i Karle Nikolovske – sportskog plesnog para iz Športskog plesnog kluba „Zagreb“, a folklorni splet baranjskih pjesama i plesova osmislio je i uvježbao Krunoslav Šokac iz Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO koje su učenici izveli uz pomoć članova KUD-a „Čiče“.

Gimnazija zahvaljuje svim sudionicima realizacije ovog nastupa koji nam je, kao mladoj školi, bio veliki izazov i još veća čast.

Pogledajte galeriju slika:

 

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.