ELEKTRIČNI AUTOMOBILI BY MAXIMILIAN

Objavljeno: 19. velj. 2018

  |  Ključne riječi: , , ,

U petak, 16. veljače 2018. god. u školi smo imali priliku upoznati najnovija dostignuća u amaterskoj izradi električnih automobila na daljinsko upravljanje. Hobi, ako to možemo tako nazvati, kojim se bavi Maximilian Tangherloni Kodrnja iz Švicarske, koji je ujedno i mlađi brat naše učenice Elle iz 1.A, sve nas je zadivio.

Maximilian nam je pripremio predavanje o nastajanju, obilježjima, mogućnostima i ljepoti svojih električnih ljubimaca. Najnoviji automobil donio nam je pokazati u prostoru škole, ali i ispred škole – uvjerili smo se u brzinu, okretnost i stabilnost “jurilice”. Čestitamo na velikom postignuću!

Zadivljeni spojem iskusne vještine i mladih godina pri izradi, nadamo se i možebitnoj suradnji s Maximilianom kojem želimo puno uspjeha u novim projektima i upisu u srednju školu!

Pogledajte galeriju slika:

 

Pogledajte PDF prezentaciju:

car

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.