NAJMLAĐA OSVAJAČICA PEHARA GRADA ZAGREBA

Objavljeno: 07. lip. 2017

  |  Ključne riječi: , , , , , , , ,

Lipanjski turnir održan na zagrebačkom hipodromu od 2. do 4. lipnja 2017. god. bio je mjesto velikog sportskog uspjeha mlade, ali vrhunske sportašice Eve Golubiček, učenice 2. razreda naše škole.

Eva je najmlađa natjecateljica u povijesti natjecanja za Pehar grada Zagreba koja je slavila s preskočenih 1,45 m. Iza nje su ostali iskusniji i trofejniji sportaši, ne samo stariji.

Svoj veliki talent i trud pokazivala je osvajavši brojne turnire u Hrvatskoj, ali i na međunarodnim natjecanjima, a kvalificirajući se na Europsko Prvenstvo koje će se održati u Slovačkoj ovoga ljeta, dokazala je da je snaga koja tek započinje sportske uspjehe.

Čestitamo i želimo puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.

Pogledajte galeriju slika:
Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.