HUMANITARNA AKCIJA VOLONTIRANJA „GIMNAZIJA + USPON = PRIJATELJI“

Učenici naše škole uvijek se rado odazovu humanitarnom radu u zajednici. Prigodom tjedna volontiranja „Hrvatska volontira“ koji se ove godine održava od 16. do 21. svibnja, učenici su naučili plesti narukvice. U utorak, 17. svibnja ugostili smo članove Udruge „Uspon“ koja se brine o djeci i mladima s poteškoćama, a koje je dopratila naša pedagoginja, L. Marić. Međusobno smo se upoznali, zajedno izrađivali narukvice i sklapali poznanstva.

Iskustvo volontiranja prenijela nam je nastavnica Etike, A. Slišković, organizatorica ovogodišnjih humanitarnih akcija Gimnazije kojoj zahvaljujemo na trudu i rezultatima koje postiže u radu s učenicima.

Izrađene narukvice donirat ćemo internetskoj stranici Dobri buvljak gdje će svi prijatelji Privatne sportske i jezične gimnazije FRANJO BUČAR, prijatelji Udruge „Uspon“ te svi oni koji su u mogućnosti moći „kupiti“ narukvicu za iznos koji sami odrede, a koji će u cjelosti biti prosljeđen na račun Udruge „Uspon“ kako bi mogli nastaviti realizaciju projekata za svoje članove.

Mi smo dali vrijeme i trud – na redu ste Vi!

Pomozimo Udruzi „Uspon“ u nastavku uspješnog rada s djecom i mladima s poteškoćama.

Hvala Vam na Vašim donacijama!

Pogledajte galeriju slika:
Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.