MOZGAONICA – PAMETNA IGRAONICA

Objavljeno: 28. ruj. 2016

  |  Ključne riječi: , , , , , , , , , ,

Spoj igre i učenja provodi se u “Mozgaonici”, na Zavrtnici 17 u Zagrebu, po priznatoj metodi “Think & Solve”, originalnom edukacijskom programu koji se provodi u više od 40 zemalja Svijeta, u nekim zemljama i kao dio nacionalnog školskog kurikuluma. Igranjem i slaganjem didaktičkih drvenih igara (rješavanjem problema koji su zadani) potiču se kognitivne, motoričke i društvene vještine.

Rješavajući zadane probleme, učenici su razvijali vizualnu percepciju i prostornu organizaciju. Kreativno pristupajući rješavanju problema iznalazili su rješenja, razvijali komunikacijske vještine i motoričke sposobnosti.

Zahvaljujemo se nastavnici Herceg na organizaciji i vođenju Oglednog sata za naše učenike po metodi “Think & Solve”. Upoznali smo vlastite prednosti i slabosti u susretu s didaktičkim problemima, bolje se međusobno upoznali i – nasmijali!

Pogledajte galeriju slika:
Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.