NACIONALNA RAZINA NATJECANJA „ENGLISH IN ACTION“

Objavljeno: 11. ožu. 2014

  |  Ključne riječi: , , , , ,

Nakon vikenda provedenog u Novom Zagrebu, u Travnom, engleski jezik još nam odzvanja u mislima. Prvog dana natjecanja, u subotu, 8. ožujka, natjecala su se naša dva učenika u kategoriji Persuasive speaking te su bili zapaženi zbog izlagačke (Maksim) i retoričke (Matej) konstrukcije svojih govora. U nedjelju, 9. ožujka 2014. god. čak 13 srednjoškolskih dramskih grupa predstavilo je različite dramske zaplete na engleskom jeziku u kategoriji Drama challenge. Naši učenici bili su najmlađa grupa, ali ih to nije obeshrabrilo.
 
Zbog dinamične scenske igre i dobrog izgovora na svečanoj dodjeli nagrada bili su predstavljeni ostalim učenicima (preko 40 škola iz preko 30 gradova i mjesta Republike Hrvatske) kao grupa sa zapaženim nastupom. Povjerenstvo natjecanja ih je prozvalo da ustanu i „be publicly recognized“ (prime pljesak) svih nazočnih u dvorani. Bio je to vikend za sjećanje!
 

Pogledajte galeriju slika:

 

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.