NASTAVA NA DALJINU PREKO YAMMERA

Objavljeno: 14. ožu. 2020

  |  Ključne riječi: , , , , ,

Od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. god. , zbog preveniranja zdravstvene ugroze učenika i nastavnika, zatvaraju se sve srednje škole u Republici Hrvatskoj na dva tjedna, sukladno Odluci Vlade RH od 13. ožujka. Nastava će se odvijati preko nastavnih portala za učenje na daljinu (interneta). 
Privatna sportska i jezična gimnazija FRANJO BUČAR također će organizirati Nastavu na daljinu od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. god., nasljedno na upute MZO-a te ukida nenastavne dane 16. i 17. ožujka koji ma smo preventivno utjecali na mogućnost širenja zaraze, a što je Nastavom na daljinu spriječeno.
Nastavu na daljinu provodit ćemo preko društvene mreže CARNET Yammer. Yammer je društvena mreža koja pripada alatu Office 365. Dostupna je svim nastavnicima i učenicima koji imaju pristup Office 365 alatima. Yammeru se pristupa preko Office 365 portala za škole putem AAI korisničkog računa i odabirom Yammer ikone na alatnoj traci ili odabirom s popisa alata na korisničkom sučelju nakon prijave. 
Link za prijavu: https://office365.skole.hr/default/logout
U nastavku možete pročitati upute za korištenje Yammera (sličan je Facebooku).Kada se prijavite/registrirate, bit ćete pozvani u razrednu grupu PSJG FRANJO BUČAR (neki su već sada pozvani i potvrdili su poziv svojim dolaskom u grupu). Naglašavamo da će se tijekom održavanja nastave, kroz komunikaciju u grupi tijekom nastave, ali i kroz povratne informacije i podršku učenicima, svi sudionici morati pridržavati Kućnog reda škole što znači da komunikacija nije osobna i prisna te služi procesu poučavanja. Neslužbena i neformalna komunikacija će se sankcionirati. Roditelji/Skrbnici učenika nemaju pristup Yammeru, ali odvijanje nastave moći će pratiti preko unosa realizacije nastave i izostanaka učenika u e-dnevniku.

Ako imate bilo kakvih problema ili pitanja, kontaktirajte administratora – prof. Racu (mail, mob, SMS, WhatsApp).

Pratite daljnje obavijesti na našim stranicama i puno uspjeha svim dionicima Nastave na daljinu.

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.