OBAVIJEST UČENICIMA O POVRATU NOVČANIH SREDSTAVA za kupljene karte temeljem Odluke Vlade o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola u razdoblju rujan-prosinac 2013. godine

Objavljeno: 15. stu. 2013

  |  Ključne riječi: , , , , , , ,

gimnazija_bucar_obavijest_medumjesni_javni_prijevoz

OBAVIJEST UČENICIMA O POVRATU NOVČANIH SREDSTAVA za kupljene karte temeljem Odluke Vlade o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola u razdoblju rujan-prosinac 2013. godine

 

1. Učenici koji od mjesta stanovanja do škole putuju više od 5 km ostvaruju pravo na sufinanciranje međumjesnog javnog prijevoza. O istom mogu u školi dobiti Potvrdu za ostvarivanje prava na sufinanciranje međumjesnog javnog prijevoza na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske od 29. kolovoza 2013. godine. Potvrda mora biti ovjerena od strane škole i potpisana od strane roditelja.

2. Učenici koji su kupone za rujan kupili po punoj cijeni, povrat novčanih sredstava ostvarit će podnošenjem ZAHTJEVA za povrat sredstava koji se nalazi na web stranici ZET-a (Obrazac Zahtjeva za povrat sredstava). Uz Zahtjev moraju predočiti RAČUN o kupljenim mjesečnim kuponima te POTVRDU ZET-a o podnesenom Zahtjevu za povrat. Zahtjev se podnosi na svim prodajnim mjestima ZET-a.

3. Učenici koji su kupone za listopad kupili po punoj cijeni, pravo na povrat novčanih sredstava ostvaruju ODMAH uz predočenje Pretplatne kartice na adresi: Zagrebački holding d.o.o. – podružnica ZET, Remiza, Ozaljska 105, 10110 Zagreb na šalterima Reklamacije (šalteri 3 i 4).

Detaljnije informacije o povratu novčanih sredstava mogu se dobiti na web stranici ZET- a i pozivom na broj 060 100 001.

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.