POKAZNI SAT JUDA

Objavljeno: 09. stu. 2017

  |  Ključne riječi: , , , , , , , ,

Akademski judo klub “Mladost” ugostio je naše učenike u svojoj dvorani na Mladosti u ponedjeljak, 6 studenog 2017., na pokaznom satu juda. Zahvaljujemo se susretljivosti kluba i uspješnoj suradnji. Između ostalog, naš cilj je ove godine učenicima približiti slabije poznate sportove, naučiti ih osnove i pravila tih sportova i potaknuti na treniranje nekih od sportova. Naučili smo da je judo opasan i zahtjevan olimpijski sport, iako naziv dolazi od japanske riječi KODOKAN što znači “nježan put”. Razvio se iz jiu-jitsua u 19. st. kao borilačka vještina. Nakon rušenja, gušenja, prebacivanja i obaranja, zaključili smo da je judo istinska VJEŠTINA, ali i stil življenja.

Zahvaljujemo AJK “Mladost” i vidimo se ponovno!

Pogledajte galeriju slika:
Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.