PRIVREMENA NOVA LOKACIJA GIMNAZIJE

Objavljeno: 11. ruj. 2020

  |  Ključne riječi: , , ,

 

Od ponedjeljka, 14. rujna 2020. god. do petka, 02. listopada 2020. god. nastavu ćemo izvoditi na novoj lokaciji – Trg Drage Iblera 10 (Importanne galerija), 1. kat – učionice Sveučilišta VERN!

Svi naši kontakti su aktivni, zovite nas i pišite nam na stare brojeve i adrese.

Tijekom tri tjedna izbivanja s lokacije naše škole, u prostoru škole izvodit će se radovi sanacije od posljedica potresa.

Nastavu tijekom rujna i dalje organiziramo u dvije smjene – s početkom u 8 i u 12 sati – u ponedjeljak, 14. rujna 2.A i 4.A razredi na VERN dolaze ujutro.

Zahvaljujemo se prijateljskoj instituciji, Sveučilištu VERN, koji su nam ustupili svoje učionice gdje ćemo imati sve uvjete za učenje i druženje uz pridržavanje epidemioloških uputa.

Od sljedećeg tjedna – nađite nas na faksu!

 
Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.