PROFESOR GIMNAZIJE – SUDAC NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA U RIJU

Objavljeno: 16. ruj. 2016

  |  Ključne riječi: , , , , , , ,

Paraolimpijske igre organiziraju se u cilju isticanja sportskih dostignuća, a ne sportskih razlika. Na njima se natječu osobe s invaliditetom. Prve ljetne Paraolimpijske igre održane su u Rimu 1960. godine, nakon prvih međunarodnih sportskih igara za osobe s invaliditetom održanih 1952. godine u Stoke Mandevilleu u Velikoj Britaniji. Od 2008. godine grad-domaćin Olimpijskih igara ugošćuje i Paraolimpijske igre.

“Um, tijelo i duh” moto je Paraolimpijskih igara.

Čestitamo profesoru Raci na sudačkom postignuću – sudačkoj delegaciji za sjedeću odbojku na Paraolimpijskim igrama u Rio de Janeiru 2016. god.

Pogledajte snimku polufinalnog susreta s Paraolimpijskih igara između Brazila i Irana, a čast koji suditi je dobio naš prof. Raca!

Pogledajte galeriju slika:
Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.