PROJEKTNA NASTAVA IZ INFORMATIKE – CODE WEEK

Objavljeno: 15. lis. 2020

  |  Ključne riječi: , ,

 

Priključujemo se Europskom tjednu programiranja – CODE WEEK – koji će se održati od 10. listopada do 25. listopad 2020. GODINE. Nastavnik Informatike, prof.Saša Tatar, s 2.A u srijedu organizira i provodi radionicu s temom:  “U susret programiranju – grafika u programskom jeziku Python”. 

Europski tjedan programiranja društvena je inicijativa kojom se slavi kreativnost, rješavanje problema i suradnja kroz programiranje i ostale tehnološke aktivnosti. Ideja je učiniti programiranje vidljivijim, pokazati mladima, odraslima i starijima kako programiranjem realizirati ideje, demistificirati te vještine i okupiti motivirane osobe kako bi učile.

Ostanimo odgovorni – nastava u školi!

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.