ŠKOLSKO NATJECANJE IZ ENGLESKOG JEZIKA

Objavljeno: 21. velj. 2014

  |  Ključne riječi: , , , ,

Svi nazočni učenici Gimnazije BUČAR natjecali su se u četvrtak, 20. veljače 2014. god., na prvoj, školskoj razini natjecanja „English in action“. Između tri ponuđene kategorije, svaki je učenik pronašao onu u kojoj je pokazao najbolje rezultate. U prvoj kategoriji, Spelling bee, natjecala su se trojica učenika. U drugoj kategoriji, Persuasive speaking, natjecala su se četvorica, a svoje dramske igre prikazale su nam dvije grupe učenika u trećoj kategoriji, Drama challengeu. Uspjehe i nastojanja učenika poticajno su popratili članovi Povjerenstva: MARK DAVIES, viši predavač Učiteljskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, PETRA VUKELIĆ, glumica, završila program klasične glume, Shakespearea i jakobinske drame na London Academy of Music and dramatic Art (LAMDA) i naša prof. KELLETT.
 
Druga razina natjecanja provest će se na nacionalnoj razini u Zagrebu početkom ožujka u organizaciji Udruge za promicanje multimedijske nastave UMNA
 
Čestitamo na pokazanom znanju i nadamo se dobrom nacionalnom rezultatu.

Pogledajte galeriju slika:

 

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.