TERENSKA NASTAVA – PIG, POVIJEST I BIOLOGIJA

Objavljeno: 07. stu. 2016

  |  Ključne riječi: , , , , ,

Terenska nastava uvijek je poželjna u nastavnom procesu jer, ne samo što nas izvede iz zatvorenog prostora škole, lakše i kvalitetnije “donesemo” nastavno gradivo učenicima kroz primjere i živu riječ u originalnom okruženju.

U četvrtak, 3.studenog, upoznali smo strukturu, djelokrug i način rada Županijskog suda u Zagrebu koji smo posjetili u sklopu Dana otvorenih vrata.

Radnu subotu, 5. studenog, iskoristili smo za šetnju Zagrebom: Donji grad – Kaptol – Gradec u povijesnom i kulturnom prohodu kroz “Grad na dva brežuljka”.

Ponedjeljak, 7. studenog, je obilježila potraga za algama i praživotinjama u obližnjim fontanama i parkovima kako bismo ih mogli pobliže pogledati u školi, pod mikroskopom.

Pohvala svim učenicima i voditeljima!

Pogledajte galeriju slika:
Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.