POČELE SU PRIJAVE U SUSTAV E-UPISA – TRAŽENJE SPORTSKIH BODOVA

Objavljeno: 26. svi. 2017

  |  Ključne riječi: , , , , ,

U četvrtak, 25. svibnja 2017. god. otvoren je sustav e-upisa za sve osmaše/ice koji se ove godine upisuju u srednju školu. Početak prijava obrazovnih programa je 26. lipnja 2017. god. Zaključavanje izabranih programa je 10 srpnja 2017. god.

Napominjemo da kandidati za upis u razredni odjel za sportaše moraju imati tzv. sportske bodove, a njih će učenicima dodjeljivati nacionalni sportski savezi. Vaše je da u sustavu e-upisa “kliknete” svoje iskazivanje interesa za dodjelu sportskih bodova u razdoblju od 25. do 31. svibnja 2017. god. Nakon 31. svibnja više nećete moći tražiti sportske bodove za ovogodišnji upisni rok! Tijek dodjeljivanja sportskih bodova pogledajte u priloženoj tablici.

Na našoj stranici – UPISI – možete pronaći sve informacije vezane za upis u 1. razred.

Za sva dodatna pojašnjenja, pozivamo vas da nas kontaktirate.

SPORTSKI BODOV ZA UPIS U 1. RAZRED

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.