UPUTE RODITELJIMA PSJG FRANJO BUČAR O POČETKU ODRŽAVANJA NASTAVE NA DALJINU – MODEL“C“

Objavljeno: 11. pro. 2020

  |  Ključne riječi: , ,

 

Poštovani roditelji naših učenika,

Od 14. prosinca 2020. do 17. siječnja 2021. redovna nastava u našoj školi, a i u Gradu Zagrebu, provodit će se zbog epidemiološke situacije kao nastava na daljinu – Model „C“, sukladno dokumentu  Modeli i preporuke za provedbu nastave u 2020./2021.objavljenom 29. kolovoza 2020. godine.

Nastavu na daljinu organiziramo preko portala Microsoft Teams koji je dobio preporuku MZO-a i kojeg podržava CARNet. Učenici portalu pristupaju preko https://office365.skole.hr/ svojim CARNet identitetom i/ili mobilnom aplikacijom TEAMS. Nastavu na daljinu izvodimo u DVIJE SMJENE, u skladu s važećim rasporedima – naizmjence rasporedi A i B tjedna. Nastavu na daljinu organizirat ćemo u REALNOM vremenu. 

Pravila rada:

·         prikladno radno okruženje – učenik/ca mora imati radnu površinu, udžbenik i računalo (ako postoji potreba za posudbom računala, molim da mi se javite, kao što ste se javili i na proljeće, imamo u školi računala za posuditi)

·         mirno radno okruženje – bez mobitela, telefona, TV-a, kanarinaca, tanjura, vilica…

·         prikladna odjevenost – npr. ne u pidžami

·         obvezu uključivanja kamere radi evidencije nazočnosti na početku i/ili na kraju sata

·         učenik/ca koji nije nazočio/la nastavi potvrdit će svoju prisutnost „lajkom“ na objavu nastavnih materijala nakon naknadnog uključenja u nastavu tog dana.

ZIMSKI ODMOR UČENIKA, prema izmijenjenom Kalendaru školske godine 2020./2021., traje od 24. prosinca 2020. god. do 17. siječnja 2021. god., a nastavu u drugom polugodištu organizirat ćemo od ponedjeljka, 18. siječnja 2021. god. – nadamo se – u školi. 

Za sva pitanja, stojim na raspolaganju.

Svako dobro Vama i obitelji – ugodne i mirne blagdane želim!

Zdenka Ivanković, ravnateljica

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.