UPUTE RODITELJIMA PSJG FRANJO BUČAR ZA POČETAK NASTAVNE GODINE 2021./2022.

Objavljeno: 03. ruj. 2021

  |  Ključne riječi: , , , , , ,

Poštovani Roditelji/Skrbnici naših učenika,

Dostavljam Vam najvažnije informacije za početak nastavne godine 2021./2022. Planiramo nastavni proces kao da će u potpunosti biti organiziran u školi, a promjene planiranog u provedbi nastave ovisit će, kao i prošle godine, o epidemiološkoj situaciji u RH/Zagrebu.

Uz ovaj dopis prilažem Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19 vezano uz rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2021./2022. Molim Vas da iste pročitate i uputite nam pitanja ako ima nejasnoća.

 

Vi, Roditelji/Skrbnici naših učenika, ste nam najvažniji suradnici u očuvanju zdravlja svih učenika škole i njihovih obitelji te djelatnika naše škole i njihovih obitelji pa Vam skrećem pozornost na dio Uputa:

  • da ne dovodite dijete/učenika u ustanovu ako:
    • ima simptome zarazne bolesti (npr. povišena tjelesna temperatura, kašalj, teškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, grlobolja, proljev, povraćanje)
    • ima izrečenu mjeru samoizolacije
    • imate saznanja da je zaraženo
  • Maske su obvezne učenicima i nastavnicima srednjih škola ako je riječ o ustanovi u kojoj je razmak u učionicama između svih osoba (učenika, nastavnika i ) manji od približno 2 m,*

 

Nastavna godina 2021./2022. započinje u ponedjeljak, 06. rujna 2021. godine.

Učenici dolaze u školu i zadužuju udžbenike te ostaju na nastavi prema sljedećem rasporedu:

 

sat

vrijeme

1.A

2.A

3.A

4.A

1.

9.30-10.15

SR

Likovna umjetnost

2.

10.20-11.05

SR

SR

Likovna umjetnost

SR

3.

11.10-11.55

SR

Likovna umjetnost

SR

SR

4.

12.00-12.45

Hrvatski

jezik

Likovna umjetnost

SR

Engleski

jezik

 

U utorak, 31. kolovoza 2021. g. Nastavničko vijeće je na održanoj sjednici razmotrilo sve obvezujuće epidemiološke mjere za organizaciju nastave u šk. god. 2021./2022. te je prihvaćen prijedlog Osnivača da 1. nastavni sat za 1.A i 2.A počne u 8.30 sati, a 1. nastavni sat za 3.A i 4.A počne u 9.00 sati.

Različit početak nastave doprinijet će pridržavanju propisanih epidemioloških mjera, a najviše odvajanju razrednih grupa tijekom odmora i smanjenju gužve  pri ulasku u školu i na hodniku škole.

 

Za sva pitanja, zovite!

S poštovanjem,

Zdenka Ivanković, ravnateljica

Komentari su
isključeni

Kako bismo bili u skladu s novom Općom odredbom o zaštiti podataka ažurirali smo našu politiku privatnosti i upotrebe kolačića. Kolačiće koristimo kako bismo mogli ispravno prikazati sadržaj i analizirati korištenje web stranice.

U svakom trenutku možete blokirati kolačiće pomoću odgovarajuće postavke web preglednika. Ukoliko blokirate kolačiće, upotreba ove web stranice možda neće biti u potpunosti moguća.

Želite li saznati više o privatnosti i kolačićima, molimo Vas da pročitate Pravila privatnosti i Postavke kolačića.